Voorzitter stapt op na bedreigingen

Foto: SV Lelystad'67

Eerder werd gemeld dat het bestuur van de voetbalvereniging SV Lelystad’67 met veel pijn in het hart heeft moeten besluiten om het eerste team uit de competitie terug te trekken. Het bestuur heeft op haar site daar ook een bericht over geplaatst.

Bedreigingen
Ondertussen heeft voorzitter Ed Verstraate van de SV Lelystad’67 moeten besluiten om per direct al zijn taken neer te leggen. Dit is gebeurd na ‘serieuze bedreigingen aan het adres van de voorzitter’.

Het bericht komt van secretaris Martijn Laurense die ook vertrekt bij de voetbalvereniging. De dreigingen zijn zo erg dat beide heren zijn opgestapt. Tevens heeft de voorzitter aangifte gedaan vanwege anonieme dreigementen per mail.

Meerdere clubs
SV Lelystad’67 zit in een moeilijke periode. Vorig seizoen is het eerste team gedegradeerd naar de derde klasse. En wegens een tekort aan spelers, heeft het bestuur moeten besluiten om het eerste team uit de competitie te halen.

Maar ook andere clubs hebben bedreigingen ontvangen. Eerder dit jaar heeft een lid van de staf van ASV Dronten een dreigement per telefoon ontvangen. Ook ging het hierbij om anonieme bedreigingen, maar wel zo ernstig, dat er aangifte is gedaan.

(Bronnen: De Stentor, Omroep Flevoland, lelystad.nieuws.nl)

Reacties

Cookieinstellingen