Buurtfeest Atolwijk op vrijdag 27 september

22 sep , 20:21 Nieuws
burendag atolwijk 2023 welzijn lelystad
Op vrijdag 27 september kunnen de inwoners van de Atolwijk terecht om eens lekker bij te kletsen bij De Ontmoetingskerk, stichting IDO Open Haven en wijkcentra Atolplaza. Met deze organisaties wordt een afwisselend programma van het Buurtfeest Atolwijk geboden. Ook hier draait het om verbinden en ontmoeten.
Open Haven
Het Buurtfeest Atolplaza vindt plaats op 27 september van 10.00 tot 16.00 uur, waarbij de opening is om 10.00 uur op het grasveld voor IDO Open Haven. Hierna kan men zich inschrijven voor diverse workshops. 
Tevens is er de mogelijkheid om mee te doen aan een bingo en beweegactiviteiten. In de middag is er een modeshow, kleedjesmarkt, naast dat er kinderactiviteiten zijn zoals koken met kids, schminken en haar vlechten.   
Atolplaza
Rond lunchtijd is er een lopend buffet in het wijkcentrum Atolplaza. Iedere organisatie zal zorgen voor lekkere gerechten zoals soep, hapjes en salades. Juist de lunch is hét moment om elkaar te ontmoeten. 
Tenslotte verbindt eten. Daarnaast kunnen de bezoekers meedoen aan een workshop line dance, vogelhuisjes schilderen en allerlei sport- en spelactiviteiten die door de jongerenwerkers worden aangeboden.
Ontmoetingskerk
Verschillende muziekoptredens met orgel, viool en gitaar zijn te bezoeken in de Ontmoetingskerk. Daarnaast kunnen de bezoekers langs gaan bij de schilderijententoonstelling én zelf een schilderij maken. 
Daarnaast kan men zich aanmelden voor een workshop bloemschikken, kan men genieten van ijs en kunnen de kinderen zich uitleven op een springkussen. De jaarlijkse Burendag is een prima aanleiding voor de 3 organisaties om iets voor de buurt te doen. Het complete programma is te vinden op de site Welzijn Lelystad.   
(Bronnen: Welzijn Lelystad, Flevopost)