Het dak er af bij Corneel

21 mei , 19:50 Nieuws
disco train 25 mei corneel
Volgens velen heeft het lang geduurd, maar Disco-Train is terug. Men heeft een lange pauze ingevoerd, maar op 25 mei kan men weer uit de bol gaan in Corneel. De disco-bol dan, met glamour en glitter. Nummers van de vorige eeuw, nummers die we met zijn allen hebben gehoord van de radiozenders maar ook in de discotheken.
Disco-Train in Corneel
Op 25 mei zullen DJ Sven en DJ Johan de bezoekers van de Corneel weer de beste nummers uit de jaren 70, 80 en 90 laten horen. DJ Sven is bekend van Radio 10, Radio Veronica en zijn eigen hit 'Holiday Rap’.
Het nummer 'Holiday Rap’ is van MC Miker G en DJ Sven en komt uit 1986. Het nummer is gebaseerd op het nummer ‘Holiday’ van Madonna en ‘Summer Holiday’ van Cliff Richard. Het Nederlandse hiphopduo heeft met het nummer in 34 landen op nummer 1 gestaan.
DJ Johan staat bekend als Mr Disco-Train. DJ Johan is Johan Eijssink, die al op 14-jarige leeftijd bezig was met feesten en draaitafels. Ondertussen is hij jaren bezig met de organisatie van succesvolle Disco-Train party’s door heel Nederland.
Een nostalgische avond
De Disco-Train avond zal een avond worden van een volle dansvloer, mensen met stralende gezichten en een fantastische sfeer. Het is een avond die niet gemist mag worden als men van de muziek uit die tijd houdt.
Een avond vol nostalgische beats en energie die niet lijkt weg te gaan. De muziek van zo’n avond zijn classics als “Stayin’ Alive” (Bee Gees), “Celebration” (Kool & The Gang), “Dancing Queen” (ABBA), “Le Freak” (Chic), “Don’t Stop ‘Til You Get Enough” (Michael Jackson).
Natuurlijk zullen er nog veel andere nummers te horen zijn, nummers uit de gloriejaren van de disco. Disco-Train in Corneel is op zaterdag 25 mei. De avond zal beginnen om 21.00 uur en zal duren tot ongeveer 02.00 uur. Tickets bestellen kan via de site van Corneel .
(Bronnen: Corneel, Disco-Train, Wikipedia)