Overdracht huisartsenpraktijk Waterwijk

Foto: Huisartsenpraktijk Waterwijk

Overdracht huisartsenpraktijk Waterwijk 

De patiënten van huisartsenpraktijk Waterwijk hebben ondertussen een brief ontvangen. De beide artsen Dr Habryka en Dr Letsch zijn per 1 april met pensioen gegaan. Het personeel van de praktijk heeft met pijn in het hart afscheid moeten nemen van de geliefde dokters. De opvolgers hebben zich gesetteld en nemen de praktijk over. 

Afscheid Spreekuur
Vandaag 15 april hebben de huisartsen Ingrid Letsch en Karol Habryka middels een spreekuur afscheid genomen. Gezien de pandemie veroorzaakt door het SARS-CoV-2 virus kon er geen receptie worden gehouden.  

Dokter Letsch heeft 29 jaar voor de praktijk gewerkt en dokter Habryka 38 jaar. Met pijn in het hart nemen ze afscheid van het werk, maar kijken met veel voldoening terug op de afgelopen jaren.

Overdracht
Beide dokters zijn blij dat dokter Steenstra en dokter Luif de praktijk gaan overnemen. Beide nieuwe dokters zijn al bekend met de praktijk. Ze zijn opgeleid in de praktijk tijdens hun eerste jaar van de huisartsenopleiding. 

De huisartsen Steenstra en Luif zetten de praktijk voort samen met de physician assistant, de praktijkassistentes en de praktijkondersteuners.   

(Bronnen: Huisartsenpraktijk Waterwijk, Flevopost)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen