Willy van Houten-Braan gaat met pensioen

Foto: Snelwenskaart

Je zou maar eens vijftien jaar lang het gezicht van een winkel zijn geweest en dan komt die tijd. Het pensioen. Voor Willy van Houten-Braan is inderdaad de tijd van het pensioen aangebroken. Ruim vijftien jaar was Willy het gezicht van Hunkemöller in de Promesse. Maar ondertussen heeft ze afscheid genomen van haar collega’s en klanten.

Begonnen in de lingeriezaak op het Stadhuisplein. Daarna verhuisde de winkel naar het nieuwe deel van het Stadshart. In Batavia Stad werd samen met de regiomanager een filiaal opgezet.


Goed contact
Naast het feit dat er een leuk en hecht team was, is er ook een heel leuk contact opgebouwd met de klanten van de winkel. Dit is natuurlijk met het moment van pensionering goed te merken: vele kaarten, bonbons en bloemen.

Raar jaar, een gek idee
Ook Hunkemöller heeft natuurlijk last gehad van de pandemie veroorzaakt door het SARS-CoV-2 virus (Corona). Echter achter de schermen is toch gewoon doorgewerkt. Met de versoepeling kunnen er nu weer klanten ontvangen worden.

Voor Willy van Houten is het een raar gevoel om met pensioen te gaan. Op het moment dat ook de restaurants weer op een normale manier opengaan, gaat ze nog eens heerlijk eten met haar collega’s.

Voor de komende tijd eerst maar eens gaan genieten van de vrije tijd. Maar Willy gaat ook wat cursussen doen, zoals Spaans of kunstgeschiedenis.

(Bron: Flevopost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen