Volle schappen en zonder afspraak

Foto: RataPlan

Sinds 28 april kan men weer winkelen zonder afspraak bij de meeste winkels. Zo ook bij Kringloopwinkel RataPlan. De winkels voor hét kringloopmoment. RataPlan staat open voor donaties en spullen die heel, schoon en bruikbaar zijn. Men wordt verzocht om het afval gewoon naar het lokale afvalbrengstation te brengen.

RataPlan
De medewerkers van de kringloopwinkel RataPlan in Lelystad hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt aan het opruimen van de materialen en het reorganiseren van de winkel.   

Bedrijfsleider Henk de Roo is heel blij dat de winkel weer open kon, daar zonder winkel er bijna geen omzet is. Men heeft tijdens de lockdown materialen verkocht via Instagram en Marktplaats. Social media werkt en een hele grote groep wordt bereikt. Daarom wordt de komende maanden gewerkt aan een webshop.  

De winkel
De kringloopwinkel RataPlan werd geopend op donderdag 1 oktober 2020, na de overname van kringloopwinkel Het Goed. De inrichting is compleet en goed ruimtelijk ingericht. Naast de winkel is een gratis parkeergelegenheid.
De keten van RataPlan heeft het pand van Het Goed overgenomen, inclusief de medewerkers. Het is de derde winkel van de keten in Flevoland, naast die van Almere Haven en Almere Stad. 

Ruim 2620 vierkante meter beslaat het pand aan De Meent 14. Tevens is het compleet gelijkvloers. Men kan er van alles vinden, van kleding tot boeken en van kleingoed tot meubels. Tevens kan men er terecht voor fietsen en zelfs voor kleine reparaties aan de eigen fiets. 

(Bronnen: Kringloopwinkel RataPlan Lelystad, Flevopost)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen