It’s All about the Sauce

Foto: The Sauce

The Sauce is een nieuwkomer in de sauzenwereld.
Jerremy Bulo is al jaren ondernemer in Lelystad. Nadat hij in 2018 zijn bedrijf Admi-Account BV aan zijn zusje Nathalie Bulo had verkocht, is hij een avontuur in de dansevenementen aangegaan. Hij heeft namelijk twee grote passies, Muziek en Koken en had het plan om van zijn passie zijn werk te maken.

Na een geweldig eerste jaar en twee mooie feesten in 2020 was dat helaas door de geldende maatregelen afgelopen.

Nog onder de indruk dat de evenementen weer in september mochten starten, zaten Jerremy en zijn vrouw in April van een heerlijke hamburger te genieten. Tijdens dit etentje ontstond het idee om The Sauce op de markt te brengen. De keuken werd af en toe omgebouwd tot productielocatie om de eerste liters The Sauce te produceren en deze te laten proeven aan vrienden, kennissen en restauranthouders.

Na de geweldig positieve reacties hebben zij besloten dat iedereen de kans moet krijgen om The Sauce te proeven en ervan te genieten



De volgende stappen werden gezet en een kleine productielocatie op Noordersluis werd ingericht om de productie op te starten. Influencers ontdekten ondertussen ook The Sauce en voor ze het wisten vonden de mensen hun weg naar hun Instagram @thesauceitsallabout.
De webshop werd online gezet op www.thesauce.nl (mobiele versie komt er aan).
Al heel snel kreeg Jerremy een telefoontje van Omroep Flevoland, die wilde wel meer weten over The Sauce en de ondernemer achter deze saus. Dit mooie interview werd opgevolgd door een Win Actie in de Classy.

Al deze aandacht zorgde er al snel voor dat er iets groter moest worden bedacht. Een nieuwe productie loods werd ingericht om de productie capaciteit te verhogen en tevens is het hele traject omtrent voedselveiligheid opgestart. Zij hopen dan ook binnen twee a drie maanden het FSSC22000 certificaat binnen te hebben.

Jerremy zegt hier zelf over: “Saus maken vind ik superleuk en de reacties geven zoveel energie. Ik wil hier echt mijn pensioen van maken! Het is nu een spannende tijd met de lopende investeringen en het verkrijgen van de certificering, maar we geloven hier echt in en hebben er heel veel zin in !”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen