Vispark wordt twee keer zo groot

Foto: Pixabay

Tom Bremer, eigenaar van Toms Creek, heeft via Facebook melding gemaakt van de uitbreiding van vier vijvers. De vier vijvers samen krijgen de vorm van een vis. De opzet is om een karpervijver, de ‘big game’, een meervalvijver en de master creek vijver erbij te krijgen. Alles om grotere vissen te kweken. Het terrein zal zo’n vier hectare erbij krijgen. 

Toms Creek
Tom Bremer is in de achtertuin van zijn ouders begonnen met een grote forelvijver. Hij startte hiermee uit passie voor vissen en mensen. Zijn ultieme droom was een groot vispark waar mensen konden genieten van grote, bijzondere vissen en deze ook vangen. 

In 2014 is deze droom realiteit geworden en kon Tom Bremer de poorten van zijn Toms Creek openen. In het park zijn vele soorten vis te vinden in verschillende vijvers. Zowel een forelvijver, als een karpervijver of een avonturen vijver met grote steur en meerval. Toms Creek is uitermate geschikt voor de ervaren sportvisser, maar zeker ook voor de beginneling.  

Uitbreiding
Het park is een recreatie vispark met 11 visvijvers, maar daar gaan nu dus vier vijvers bij komen. Tom Bremer heeft gemeld dat om de vijvers drie meter brede paden worden aangelegd, zodat de vissers voorzien kunnen worden van een hapje en een drankje. 

Het graafwerk voor de vier nieuwe vijvers is reeds begonnen. Als alles goed gaat, kunnen vissers vanaf 1 juli gaan vissen naar bijzondere vissen. Elke vijver moet zijn eigen collectie van vis krijgen. De vissers worden wel geacht de gevangen vis weer terug te zetten. 

(Bronnen: Toms Creek, Omroep Flevoland, Flevopost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen