Omroep Flevoland lanceert website

Foto: Archief

Om aandacht te schenken aan de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart heeft Omroep Flevoland een eigen website gelanceerd: Flevoland Kiest. Middels deze site kan men zes Flevolandse thema’s volgen die belangrijk zijn bij de Tweede Kamerverkiezingen, nl. visserij, woningbouw, de Lelylijn / IJmeerlijn, landbouw, Oostvaardersplassen en Lelystad Airport. 

Op de site staat te lezen wat de verschillende partijen vinden van de bovenstaande onderwerpen. De opzet is dat elke dag tussen drie en vier uur ‘s middags één bepaald thema behandeld zal gaan worden; beginnende op dinsdag 9 maart met het thema visserij en eindigend één dag voor de eigenlijke dag van het stemmen, nl op dinsdag 16 maart met het thema Lelystad Airport. 

Op de site wordt per thema aangegeven wat de 37 partijen vinden van de verschillende onderwerpen. Bij de eerste check op het onderwerp visserij was te vinden, dat zeker niet alle partijen het onderwerp in hun verkiezingsprogramma hadden opgenomen. Bij zo’n 17 partijen was geen opmerking over de visserij te vinden.

(Bron: Omroep Flevoland) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen