Afgelopen vrijdag was het weer Senioren Verwendag

Bingo Senioren Verwendag
Bingo Senioren Verwendag
Foto: Gina Senioren Verwendag

De Waterbever is hét ontmoetingspunt van de Waterwijk en de Landerijen. In De Waterbever worden vele activiteiten – naast het buurthuis- en welzijnswerk – georganiseerd door organisaties en / of buurtbewoners. Zo hebben afgelopen vrijdag Gina, Alberdina en Judith de Senioren Verwendag hier georganiseerd.

Fantastische dag
De Senioren Verwendag was van 13.00 tot 16.00 uur in De Waterbever. Men kon zich aanmelden voor haarknippen, medische pedicures, het bijwerken en het lakken van de nagels, gezichtsmassage en een ontspanningsmassage.

Maar tevens stond er een leuke bingo gepland. De opkomst werd door de organisatoren ook weer gezien als ‘Top’ en ‘Fantastisch’. Volgens de berichten zijn er meer dan 30 personen aanwezig geweest. Het viel wel op dat er meer vrouwen waren dan mannen.

Onder de indruk
Veel van de bezoekers waren onder de indruk van de Verwendag, wat ook terug te vinden is op de verschillende sociale media. De organisatie heeft flink wat hulp gekregen van de vrijwilligers, die overal hebben meegeholpen.

Zo was er een flinke toeloop voor de medische pedicure en bij de kappers. Na het gezicht ontspanningsmassage konden de mensen weer met meer rust in het lichaam terug naar huis. Ook zijn er flink wat nagels behandeld.

De Bingo
Voor de bingo hadden lokale ondernemers cadeaus ingeleverd. Zo hebben onder meer Jumbo, Tabakszaak Van Vuuren, Prins Bakkerij, La Passage, Orient en nog anderen een bijdrage gedaan. Zo kon men een staatslot winnen, een kraslot, zonnebril en geldprijzen.

Tijdens de bingo werden flinke prijzen uitgedeeld, maar niet altijd kan iedereen winnen. Het gaat om het spelletje. Maar het ging vooral om de gezelligheid. Als men dan ook nog wat mee kan nemen als prijs – zeker als men inderdaad het goed kan gebruiken – dan mag de organisatie inderdaad zeggen dat het een geslaagde middag is geweest.

Daarvoor heeft de vorige organisator Roy, de dames, nog een mooie bos bloemen uitgereikt. Het is nu weer wachten op de volgende Senioren Verwendag. De dames zullen weer aangeven wanneer dat zal gaan gebeuren. Het verzoek van de dames is dan wel dat er ook meer heren zullen aanschuiven.

(Bronnen: Berichten Gina, lelystad.nieuws.nl) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen