Senioren Verwendag 2024 op 19 april

Senioren verwendag 2024
Senioren verwendag 2024
Foto: Gina & Welzijn Lelystad

In de Waterwijk en Landerijen is De Waterbever hét ontmoetingspunt. Hier werken huisartsen en fysiotherapeuten samen met buurthuis- en welzijnswerk. Daarnaast wordt De Waterbever voor diverse doeleinden gebruikt, onder meer activiteiten georganiseerd door organisaties of buurtbewoners. Een van die activiteiten is de Senioren Verwendag van 19 april.

Senioren Verwendag
Op 19 april wordt een Senioren Verwendag georganiseerd door Gina, Albertina en Judith. Gina, als bedenker, heeft laten weten dat er van alles te doen is en dat niet alleen vrouwen kunnen inschrijven maar zeker ook mannen.

De Verwendag wordt van 13.00 tot 16.00 uur in de Waterbever (Voorstraat) georganiseerd. Op het programma staan onder meer knippen, medische pedicures, bijwerken en lakken van de nagels, gezichtsmassage en een ontspanningsmassage.

Tevens zijn er lekkere snoepjes te vinden en zijn er andere heerlijke lekkernijen gemaakt door De Steiger (school voor praktijkonderwijs). De middag is natuurlijk gratis, maar er staat een potje voor een donatie. Op die manier kan er weer een volgende verwendag worden georganiseerd.

Organisatie Verwendag
Gina heeft de dag opgezet samen met Judith van Welzijn Lelystad van de Waterbever. Naast de verwendag voor senioren wordt er ook een bingo georganiseerd, waarvoor de prijzen komen van de winkels van de Voorstraat.

De ondernemers van de Voorstraat hebben toegezegd om mee te willen helpen, naast een aantal andere (grote) winkels van de Gordiaan en zelfs winkels uit Almere. De leerlingen van De Steiger zullen ook meehelpen aan de bingo en bij het lakken van de nagels. Gina zet zich in voor jong en oud en na de Verwendag zal ze zich weer inzetten voor de kinderen van de Waterwijk.

(Bronnen: Gina (Nextdoor en Instagram), Buurt Centrum De Bever (Facebook), De Steiger, De Waterbever)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen