Laatste KvK in Flevoland sluit de deuren

Zelfstandig ondernemer
Zelfstandig ondernemer
Foto: Pixabay

In Flevoland is nog één locatie van de Kamer van Koophandel (KvK) in gebruik. Dat is de vestiging in Almere, maar ook deze locatie gaat sluiten en wel om 17.00 uur op vrijdag 26 januari. Dat betekent dat inwoners van Flevoland voor werkzaamheden van de KvK naar buiten de provincie moeten.

Vestiging Almere gaat dicht
Vanaf 26 januari zal een inwoner van de provincie Flevoland naar een andere vestiging van de KvK moeten gaan zoeken. Het lijkt erop dat de dichtstbijzijnde vestigingen in Utrecht, Amersfoort of Zwolle te vinden zijn.

Volgens een woordvoerder van de Kamer van Koophandel zullen meer kantoren gaan sluiten. Het blijkt dat de KvK haar aantal vestigingen van 18 naar 14 terug wil brengen. Volgens de organisatie komt dit om efficiënter te kunnen werken.

De KvK heeft een onderzoek laten doen en het blijkt dat met de sluitingen nog altijd 99 procent van de ondernemers maximaal 50 kilometer hoeft te reizen naar een locatie. Dit zou dan maximaal 1 uur zijn. De medewerkers van de locatie Almere kunnen aan het werk in andere filialen.

(Bronnen: Omroep Flevoland, 1Almere) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen