De eerste race wordt de 265ste AV Spirit Wintercup Lelystad

Wintercup AV Spirit Lelystad
Wintercup AV Spirit Lelystad
Foto: AV Spirit Lelystad

Na de feestdagen is het weer prijs op zondag 7 januari 2024. AV Spirit zal de 265ste versie houden van de AV Spirit Wintercup. Na de wedstrijd zal er een nieuwjaarsreceptie zijn, dus voor een ieder weer wat wils. Ondertussen staan de foto’s van de vorige editie, van 3 december, online. Dus men kan nog even terugkijken en genieten.

Wintercup kids
Ook bij de komende Wintercup is er weer een kidsrun van 800 meter of 2 km. Alle deelnemers ontvangen een mooie medaille en maken zoals eerder, kans op een mega medaille aan het eind van het seizoen.

De kidsrun start om 10.30 uur en de 2 km zal om 10.45 uur beginnen. De lopers van de 800 meter rennen 2 rondjes op de atletiekbaan. Bij de 2 km gaat men ook een stuk door de bossen rondom de atletiekbaan.

Wintercup volwassenen
Voor volwassenen is de afstand óf 5 óf 10 km. Het parcours voor de hardlopers zal beginnen om 10.45 uur. Daarnaast is er ook nog een 5 km parcours voor de wandelaars, die direct achter de hardlopers zullen starten.

Elke run- en wandelgroep zal starten en finishen op de atletiekbaan van AV Spirit. Op de site van de vereniging zijn de interactieve kaarten van de parcoursen terug te vinden. Het is handig om van tevoren de kaarten even te bekijken.

Tot en met vrijdag 5 januari kan men (voor) inschrijven en dus met korting. Op de dag van het evenement kan men nog inschrijven bij het inschrijfloket in het clubgebouw van AV Spirit. Op deze manier inschrijven betekent zonder korting. Het loket is open vanaf 9.30 uur.

(Bronnen: Wintercup Lelystad Kidsrun (Facebook), AV Spirit Lelystad, Nieuwsbrief AV Spirit, lelystad.nieuws.nl) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen