De 264ste AV Spirit Wintercup Lelystad

Wintercup AV Spirit Lelystad
Wintercup AV Spirit Lelystad
Foto: AV Spirit Lelystad

Net even voor pakjesavond van 5 december zal op zondag 3 december de laatste Wintercup van 2023 van dit jaar worden georganiseerd door AV Spirit Lelystad. Het zal een speciale Sinterklaas Editie worden, waarbij alle deelnemers bij de finish een presentje in ontvangst mogen nemen.

Komende Wintercup
De organisatie van AV Spirit Lelystad heeft de foto’s en de uitslag van 5 november klaargezet. Tijdens de afgelopen Wintercup zijn er nogal wat foto’s gemaakt. Ook de komende Wintercup, editie nr. 264, zal weer een kidsrun te lopen zijn van 800 meter.

Daarnaast is er ook weer een run van 2 km. De deelnemers van de kidsrun en de 2 km ontvangen naast het presentje van Sinterklaas ook een medaille. Tevens maken ze kans op een mega medaille aan het eind van het seizoen.

Zoals gewoonlijk start de kidsrun om 10.30 uur en de andere runs om 10.45 uur. De hardlopers kunnen kiezen voor een parcours van 5 km of voor 10 km.Ook hier is de start om 10.45 uur. Direct achter de hardlopers, starten de wandelaars voor een 5 km parcours.

Elke groep – run of wandel – zal starten en finishen op de atletiekbaan van AV Spirit. Op de site van de vereniging zijn de interactieve kaarten van de parcoursen geplaatst. Ook voor deze editie is er nog mogelijkheid tot voorinschrijving.

Tot en met vrijdag 1 december kan men met korting inschrijven. Daarna kan men op de dag van het evenement inschrijven bij het inschrijfloket van het clubgebouw. Dit wordt dan inschrijven zonder korting. Het loket is open vanaf 9.30 uur.   

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen