Lelystadse Sportverkiezingen 2022

Foto: Sportbedrijf Lelystad

Die sporters uit Lelystad die in 2022 een bijzondere prestatie hebben geleverd, verdienen in het zonnetje gezet te worden. Om dit te kunnen realiseren worden door Sportbedrijf Lelystad op 25 maart de Lelystadse Sportverkiezingen 2022 georganiseerd.

Kampioenen aandragen
Sportbedrijf Lelystad roept de inwoners van Lelystad op om kampioenen aan te dragen voor de verkiezingsavond. Deze avond wordt gehouden op 25 maart van 18.00 tot 20.30 uur en zal plaatsvinden in sporthal De Koploper.

Het is mogelijk om kandidaten aan te dragen in de categorie sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg. Lelystadse jeugdkampioenen krijgen een plek op het podium tijdens de kampioenenparade.

Aanmelden
Een kandidaat voor de Verkiezingen is iedereen die een prijs heeft gewonnen. Dit kan lokaal, regionaal, landelijk, bij een competitie of een sporttoernooi zijn geweest. De voorwaarden voor de Lelystadse Sportverkiezingen lees je hier (PDF).

Het aanmelden kan tot en met zondag 5 maart middels het formulier op de site van Sportbedrijf Lelystad. Een jury zal in elke categorie drie kandidaten voordragen voor de Verkiezingen. Alle inzendingen voor de kampioenenparade krijgen een uitnodiging het podium te betreden.

De Lelystadse Sportverkiezingen beloven een spectaculaire belevenis te worden. Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang. Binnenkort volgen het programma en de uitnodigingen voor het sportfeest van Lelystad op zaterdag 25 maart.

(Bronnen: Sportbedrijf Lelystad, FlevoPost) 

Reacties

Cookieinstellingen