Werkzaamheden aan Houtribdreef bij Lelycentre

Werkzaamheden verkeersbord
Werkzaamheden verkeersbord
Foto: Gemeente Lelystad

In het wegdek van de Houtribdreef zijn gaten ontstaan. Daarom moet het asfalt op die plek worden vervangen. Dit gebeurt vanaf dinsdag 16 augustus tot en met maandag 29 augustus. Het gaat om het stuk Houtribdreef vanaf de rotonde Zuigerplasdreef tot aan Noorderwagenplein Lelycentre. Het werk gebeurt op één weghelft van de Houtribdreef. Dat betekent dat verkeer tijdens de werkzaamheden over de andere weghelft de weg kan vervolgen.

Werkzaamheden
Door regen en vrieskou kan het asfalt in de winter schade oplopen, en ontstaan er zwakke plekken. Doordat het verkeer over een zwakke plek rijdt, ontstaat er een gat in het wegdek. Het stuk weg tussen de Zuigerplasdreef en het Noorderwagenplein krijgt daarom een nieuwe laag asfalt.

Planning
Het gaat hier om een spoedreparatie. Volgens planning duren de werkzaamheden van dinsdag 16 augustus tot en met maandag 29 augustus. Wanneer de werkzaamheden precies klaar zijn hangt onder andere af van het weer.

Omleiding
Verkeer kan tijdens de werkzaamheden gebruik maken van de andere weghelft. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer langs de werkzaamheden. Langs de werkzaamheden rijden beide richtingen op dezelfde weghelft.

Bekijk de situatie op deze kaart.

(Bron: Gemeente Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen