Vrijwilliger tuinonderhoud gezocht

Foto: Sidhadorp

De woningcorporatie Harmonisch Wonen – beheerder van 225 verhuureenheden in het Sidhadorp – is op zoek naar een vrijwilliger voor het onderhoud van enkele tuinen bij appartementen en de tuin van het eigen kantoor.

Tuinonderhoud
De werkzaamheden omvatten grasmaaien, snoeien, schoffelwerk. Tevens het mooi maken en houden van de tuin van het kantoor. Hierbij wordt enige creativiteit gevraagd. Voor het werk staat zo’n twee uur per week en er tegenover staat een vrijwilligersvergoeding.

De personen die groene vingers hebben en het werk daarnaast ook nog leuk vinden, kunnen contact opnemen met Harmonisch Wonen. Dit kan via de mail [email protected] of telefonisch tijdens de openingstijden (0320 – 218077).

Werk in de wijk
In de komende tijd zullen er aantal werkzaamheden en onderzoeken plaatsvinden aan woningen van Harmonisch Wonen. Hierbij valt te denken aan vervanging van de buitenwanden van de bergingen in de Amer. De uitvoering wordt gedaan door Lenferink Vastgoed-onderhoud.

Er zal door een inspecteur van Van der Leij onderzoek worden gedaan. Dit gebeurt door het maken van foto’s van woningen vanaf de straatkant en het achterpad. Dit is voor de voorbereiding op het planmatig onderhoud en verduurzaming. Tevens wordt een opname plaatsvinden voor het energielabel.

Van het SOWCI-bestuur
In tijden dat het buiten donkerder wordt, kan het beste binnen heerlijk warm en gezellig worden gemaakt. Het bestuur wenst daarom alle bewoners van Sidhadorp hele fijne hartverwarmende feestdagen met familie en elkaar in het Sidhadorp toe.

Komende tijden zijn een aantal gelegenheden om elkaar te ontmoeten, zoals bij het Winterfeest, Oudejaarsviering, Maharishi’s en de nieuwjaarsreceptie. Het bestuur wenst iedereen alle goeds voor het nieuwe jaar. Groei in liefde en blijdschap, inzicht en begrip en alles wat je met elkaar verbindt.

(Bron: Nieuwsbrief Sidhadorp)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen