Wellnessdag voor oncologiepatiënten

Foto: Inloophuis Passie

Vrijdag 26 november van 9.30 tot 16.00 uur wordt een welverdiende en compleet verzorgde verwendag georganiseerd door Inloophuis Passie. Dit is een wellnessdag voor oncologiepatiënten. De dag is mogelijk gemaakt door een donatie van de Lions Charity Ride Lelystad. Tevens door de inzet van vrijwillige professionals.

Specialisten
Het Inloophuis Passie heeft een aantal specialisten gevraagd om de gasten – die zich inschrijven voor deze dag – in de watten te leggen. Tevens om een moment het leven iets dragelijker te maken.

De gasten kunnen zich laten verwennen door bijvoorbeeld een massagetherapeut, acupuncturist, pedicure, nagelstyliste, visagiste, kapper of barbier. Daarnaast is er ook een visagie-workshop. Dit alles gebeurt onder het genot van een hapje en een drankje.

Natuurlijk worden de Coronaregels in acht genomen. Dit houdt dus ook in dat men van te voren moet inschrijven. Dit kan via een mail naar [email protected]. Daarna volgt er bevestiging met tijdstip en de activiteiten.

Inloophuis Passie
Het Inloophuis Passie is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker op de weg van het leven. Het huis is er voor iedereen uit Lelystad en omgeving. De deur staat altijd open voor de mensen die ziek zijn of geweest. Maar ook voor mensen die iemand hebben met kanker in de omgeving of voor diegenen die iemand aan kanker heeft verloren.

Kanker heeft een grote impact op het leven. Bij de vrijwilligers van het Inloophuis kan men een luisterend oor vinden. Tevens is er de mogelijkheid om in contact te komen met mensen die hetzelfde doormaken of hebben doorgemaakt. Tevens kan ondersteuning worden gegeven voor de emotionele verwerking bij de ziekte.

(Bronnen: Inloophuis Passie, FlevoPost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen