Uitbreiding met vier visvijvers

Foto: Pixabay

In april gaf Tom Bremer middels Facebook aan, dat er een uitbreiding gaat komen met vier vijvers. De vier vijvers zouden samen de vorm krijgen van een vis. Met de uitbreiding zou zijn vispark twee maal zo groot worden.

Toms Creek
Het vispark wordt met vier grote nieuwe vijvers uitgebreid. Op deze manier wordt zo’n 40.000 vierkante meter toegevoegd aan het huidige park. Deze nieuwe visvijvers zijn de afgelopen weken aangelegd. Als alles goed gaat, zal volgende week zaterdag alles klaar zijn.

De opzet is dat er natuurlijke vijvers worden aangelegd met eilanden en bomen eromheen. Tevens hebben de vier grote vijvers een nieuw visconcept.

Visconcept
Er komt een karpervijver met grote karpers voor de recreant. De volgende vijver is een ‘big game’ vijver met grote steuren, karpers en meervallen. Daarnaast komt er een meervalvijver met diverse soorten meervallen. Tenslotte komt er de ‘monster creek’ met grote vissen, groter dan 2 meter.

Eigenaar en ondernemer Tom Bremer is trots als een pauw over de uitbreiding. Hij heeft gemeld, dat het goed voelt, zeker na vijf jaar voorbereiding. Tevens in tijden van de pandemie.

Passie
Tom Bremer begon in 2004 met een grote forelvijver in de achtertuin van zijn ouders. Dit kwam vanuit de passie voor vissen en mensen. Gezien zijn dromen over een groot vispark, kwam dat grote vispark ook in 2014 tot stand.

Tom Creek kreeg daarom ook de naam ‘The best place for Fishing Adventures’. Een park met unieke vismogelijkheden. Het park is daarbij uitermate geschikt voor zowel de ervaren sportvisser, als de beginneling.

Het park draait op een enthousiast team van medewerkers, vrijwilligers en zorgdeelnemers. Het team staat onder leiding van Tom met zijn vrouw Jedidja Bremer en bedrijfsleider Wouter Butterman.

(Bronnen: Toms Creek, Omroep Flevoland, lelystad.nieuws.nl)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen