Officiële opening onderwijscampus Porteum op 8 oktober

Foto: Porteum

Ondertussen is Porteum al even open, maar men wil toch de nieuwe onderwijscampus officieel open met een spetterend spektakel. Dat zal gebeuren op 8 oktober. Een ieder zal van harte welkom zijn, echter de capaciteit is beperkt. Tevens zijn er nog steeds de Coronaregels.

Tijdslot
Aangezien de capaciteit beperkt is, wordt men verzocht maximaal twee tickets per persoon te reserveren. Dit kan men dan doen voor het tijdslot naar keuze. De organisatie heeft besloten dat er 4.500 mensen welkom zijn.

Daarom moet men werken met zes ‘tijdslotten’. Op deze manier kan de opening verlopen volgens de geldende Coronaregels. Per tijdslot zal er plaats zijn voor 750 personen. De voorstelling in zo’n tijdslot duurt ongeveer 30 minuten. De toegang is gratis.

Campus
De gasten zijn van harte welkom op het middenterrein van de campus. Hier kan genoten worden van een muzikaal spektakel. In dit spektakel zullen de dromen van de leerlingen centraal staan.

Volgens de organisatie zal het festijn een unieke kans zijn om Porteum te komen bekijken. Daar hoort wel bij, dat men vooraf de kaarten moet reserveren. Dit kan gebeuren middels de site porteum.nl/grote-opening

(Bronnen: Radio Lelystad, Omroep Flevoland, Porteum)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen