Spullen ophalen bij onbemande pakketkluis

Foto: Plus Postma

Vaak is het zo dat men net niet een pakketje kan ophalen op de momenten dat de zaak geopend is. En ondertussen groeit de pakketbezorging. In 2020 groeide dit al met ruim 100 procent. Men zoekt altijd naar een een bezorgmethode die past bij (bijna) iedereen. En daar is dus de laatste jaren het gebruik van de pakketkluis bij gekomen.

PLUS Postma
Zo kan men tijd besparen bij de dagelijkse boodschappen, door ze online te bestellen. De boodschappen worden door de medewerkers van de supermarkt klaar gezet. Daarna kunnen deze boodschappen opgehaald worden bij het PLUS ophaalpunt in de supermarkt.

Maar er is nog een ‘andere’ mogelijkheid. Dat is de pakketkluis. PLUS Postma in Lelystad heeft sinds september een pakketkluis. Dit is een onbemand pakketpunt waar men 24 uur per dag, zeven dagen in de week het pakket kan afhalen. Juist op het moment dat het voor iemand mogelijk is.

De Buren
Meer dan 10 jaar zorgt het bedrijf De Buren voor pakketkluizen, de onbemande afhaalpunten met een visie. Aangezien er heel veel ervaring is, is er een optimaal systeem ontstaan, die voor elke situatie de beste uitkomst kan bieden.

Met het systeem van pakketkluizen worden organisaties ontlast. De kluizen zijn in te zetten voor het ontvangen, verzenden, retourneren en het bewaren van pakketten. Supermarkt PLUS Postma kan met de kluis online bestelde boodschappen klaarleggen, zodat ze makkelijk opgehaald kunnen worden.

(Bronnen: PLUS Postma, FlevoPost, De Buren) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen