Sparen voor de lokale verenigingen

Foto: City Marketing Lelystad

Supermarkt Plus Postma gaat beginnen met een spaaractie voor lokale verenigingen. De Supermarkt geeft aan dat ze met haar vier merkwaarden een onderscheidend vermogen bewerkstelligd heeft in supermarktland. Deze vier merkwaarden zijn ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’. 

Lokaal
Juist één van de merkwaarden zijn nu van belang bij de nieuwe spaaractie voor lokale verenigingen. Eigenaar Jan Postma heeft aangegeven dat juist de lokale verenigingen het op dit moment erg moeilijk hebben. 

Middels deze spaaractie wil de Supermarkt iets terugdoen voor onze maatschappij. Om mee te kunnen doen, kunnen de Lelystadse verenigingen zich deze maand aanmelden. Ondertussen is dat al begonnen. Op deze manier kan de spaaractie in september beginnen. 

De klanten van de Supermarkt kunnen sparen middels vouchers. Deze worden later gedoneerd aan een vereniging naar keuze. De heer Postma heeft ondertussen gemeld dat de vereniging met de meeste vouchers het meeste geld mag ontvangen. Er wordt gedacht aan een bedrag van minimaal 13.000 euro. 

Plus Supermarkt
De site van Supermarkt Plus Postma vertelt het verhaal van de supermarkt, naast alle producten die te koop zijn. De Supermarkt wil een plaats zijn in de maatschappij waar men zich thuis en prettig kan voelen. 

Tevens worden daar ook de vier merkwaarden aangegeven en kort toegelicht. Eén van die waarden is ‘Lokaal’. De Supermarkt staat midden in de maatschappij en neemt ook een belangrijke centrale plaats in in de buurt. De Supermarkt geeft om de mensen in de maatschappij. Tevens worden, voor zover mogelijk, de producten lokaal ingekocht. 

(Bronnen:  Supermarkt Plus Postma, Omroep Flevoland) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen