Met strandballen voor deze maand wordt een feestje georganiseerd

17 jul , 17:48 Sport
sportbedrijf lelystad 25 jaar sportbedrijf lelystad
Sportbedrijf Lelystad heeft op maandag 8 april 2024 haar 25-jarig jubileum gevierd en voor Sportcentrum De Koploper zal haar 25-jarig jubileum in september worden gevierd. Tijdens de gehele feestperiode wordt door de organisatie stilgestaan bij dit jubileum. Zo is er een spectaculair activiteitenprogramma voor iedereen in Lelystad.
Gehele feestperiode
Elke 25e van de maand gedurende de gehele feestperiode wordt een feestje georganiseerd. Op de pagina over 25 jaar op de site van Sportbedrijf Lelystad is alles te vinden over de geplande activiteiten van 2024.  

Hier worden de activiteiten van 25 juli, 25 augustus, 25 september en 25 oktober al genoemd. Ook in 2025 wordt het jubileumjaar vervolgd en op het moment dat de activiteiten bekend zijn, worden ze ook op de pagina geplaatst.

Spetterende prijzen
Elke 25ste van de maand maken de inwoners van de stad kans op spetterende prijzen Zo ontvangt men een lot op elke 25ste van de maand of bij besteding van 25 euro (of meer) bij De Inloper. 
Restaurant De Inloper is gelegen in Sportcentrum De Koploper. Om mee te kunnen doen, is het van belang om even de gegevens in te vullen (naam en mailadres) en deze in de loterijbox te deponeren. Meer informatie is te vinden op de pagina ‘Actie De Inloper’.
Strandballen
De eerstvolgende activiteit is op 25 juli en deze keer gaat het om jubileum strandballen. Met een elektrische bakfiets wordt op die dag door medewerkers van Sportbedrijf Lelystad rondgereden door de stad. 

Tijdens het rondrijden worden strandballen en flyers uitgedeeld. Op de flyers zijn alle activiteiten genoemd die in de zomervakantie zullen plaatsvinden in zwembad De Koploper. Voor elke inwoner van Lelystad is zo’n strandbal een múst have voor de tuin of op het strand.

(Bronnen: Sportbedrijf Lelystad, Flevopost)