In september Olympisch dorp bij AV Spirit

20 jul , 19:26 Sport
flyer pupillenkamp av spirit
AV Spirit en haar terrein zal van zaterdagochtend 21 september tot zondagmiddag 22 september omgetoverd worden tot een echt Olympisch Dorp. Dit gebeurt 60 jaar na de oprichting van AV Spirit en na de Olympische Spelen in Tokyo. Het is een pupillenkamp.
Olympisch Dorp
Spirit zal omgetoverd worden tot een Olympisch dorp, waar diegenen die meedoen, door middel van verschillende spellen tegen elkaar strijden. Daardoor kan men zien wie zich Olympisch kampioen mag noemen. 
Het Olympisch dorp zal gesitueerd zijn op het terrein van AV Spirit en is inclusief overnachting. De organisatie verwacht wel dat men zelf een tent meebrengt. In een tent kan men natuurlijk slapen met vrienden.  
Mocht men niet in bezit zijn van een tent en kan men geen slaapplaats regelen, kan men zich toch inschrijven en contact opnemen met de organisatie, zodat er naar een oplossing gezocht zal worden.
Inschrijven voor het kamp
AV Spirit zorgt voor het eten en het drinken tijdens het kamp, maar natuurlijk mag men nog wat lekkers meenemen. Inschrijven kan via de link op de site. Na de inschrijving en vóór het begin van het kamp, krijgt men een betaalverzoek van 37,50 euro.    
Het bedrag is gebaseerd op een schatting van de afgelopen jaren. Nadat het verzoek is betaald, is de inschrijving goedgekeurd. De organisatie zal dit jaar meer gaan doen met sponsoring, waardoor de kosten mee kunnen vallen.
Indien de organisatie minder geld uitgeeft dan verwacht, zal men het bedrag wat overblijft, netjes terugstorten. Sponsoren kunnen zich melden via mail: [email protected] . De inschrijving voor het kamp sluit op dinsdag 17 september.
(Bronnen: Nieuwsbrief AV Spirit, AV Spirit)