Verduurzaming van de print- en merchandise-industrie

21 mei , 19:45 Nieuws
persbericht merch by helloprint merch by helloprint
Er is vanaf morgen, 22 mei, een nieuwe speler op de markt te vinden op het gebied van print en merchandise. Het bedrijf heet Merch by Helloprint. Met de komst van de nieuwe zaak wordt een belangrijke stap gezet in de transitie naar een meer verantwoorde en duurzame print- en merchandise-industrie.
Volledig duurzaam
In een tijd waarin het bewustzijn over de impact van bedrijven op het milieu groeit, speelt Merch by Helloprint een cruciale rol door een volledig duurzame merchandise lijn te introduceren. Het bedrijf is van Hans Scheffer.
Met een B Corp-certificering, lokale productiepraktijken en een toewijding aan het 1% for Planet-initiatief, is deze startup niet alleen een pionier in zijn branche, maar ook een voorbeeld van verantwoord ondernemerschap.
Het verhaal achter Merch by Helloprint
Hans Scheffer, CEO en oprichter van Helloprint, legt uit dat de print- en merchandise-industrie een aanzienlijke impact heeft op het milieu en dat er dringend behoefte is aan verandering.
Door slimmere keuzes te maken in materialen, productietechnieken en verzendingen, streeft Merch by Helloprint ernaar om deze impact te verminderen en bij te dragen aan een groenere toekomst.
De weg naar duurzaamheid
Het proces om een gecertificeerd B Corp te worden, was geen eenvoudige taak voor Helloprint. De nulmeting onthulde dat er nog veel werk aan de winkel was op het gebied van milieuprestaties. Echter, door een toegewijd duurzaamheidsteam en samenwerking met leveranciers, heeft Helloprint aanzienlijke vooruitgang geboekt.
Scheffer benadrukt dat hoewel ze al een stap voorwaarts hebben gezet, er nog veel ruimte is voor verbetering en dat ze vastbesloten zijn om blijvend te evolueren en anderen in de industrie te inspireren hetzelfde te doen.
Dit verhaal is niet alleen relevant voor de zakelijke gemeenschap, maar ook voor het bredere publiek dat geïnteresseerd is in duurzaamheid en ondernemerschap. Meer informatie is te vinden op de site .
(Bronnen: Persbericht Lancering, Merch by HelloPrint)