Nieuwe Evangeliebeweging in Lelystad

04 jan , 18:24 Nieuws
evangeliebeweging lelystad evangeliebeweging lelystad
Zaterdag 6 januari is de start van een nieuwe Evangeliebeweging in Lelystad. De eerste bijeenkomst gaat over ‘Gelovige, Christen of Discipel?’ Deze bijeenkomst begint om 16.00 uur (met inloop vanaf 15.45) in de Lichtbron.
Nieuwe Evangeliebeweging Lelystad
Met een programma voor (voorlopig) 4 zaterdagen - 6, 20, 27 januari en 3 februari - wil de nieuwe Evangeliebeweging Lelystad van start gaan voor mensen die samen het evangelie willen beleven.
De kernwoorden voor de Evangeliebeweging Lelystad zijn onder meer ‘Het evangelie met elkaar beleven’, ‘Leren samen een krachtige dienst in te vullen’. Belangrijk is tevens de Bijbelstudie en aandacht voor de jeugd.
Naast praktisch onderwijs voor jonge gelovigen in Christus zal er ook aanbod voor diepgang zijn. De dienst wordt geleid door de heer De Kort. Hij is al meer dan 25 jaar tot God bekeerde Christen.
Ondanks leider van samenkomsten voor kinderen, ontbrak er wat in het leven van de heer De Kort. Daar is zo’n 7 jaar geleden verandering gekomen, na een lange zoektocht naar God. Ondertussen zijn er meer gelovigen die samen de dienst gestalte willen geven.
De doelgroep van de Evangeliebeweging Lelystad zijn zowel mensen die God nog niet kennen als de gelovigen die zitten te stoffen in kerkbanken, maar zoeken naar opwekking. De opzet is om mensen te betrekken bij de dienst, op een manier dat er ruimte is voor anderen om mee te dienen in getuigen en woordverkondiging. Meer informatie kan men opvragen via mail naar [email protected] .
(Bron: Persbericht Evangeliebeweging Lelystad)