Jaarfeest ook in 2023 bij Het Palet

16 apr 2023, 16:50 Nieuws
jaarfeest het palet 2023
Zaterdagavond 22 april zal Het Palet haar Jaarfeest weer organiseren. Natuurlijk staat het Jaarfeest bij een ieder in de agenda, maar toch even een herinnering voor het feest wat om 20.00 uur op 22 april weer los gaat.
Extra genieten
De organisatie van het jaarfeest van Het Palet is weer ontzettend blij dat het dit jaar weer doorgang kan vinden. Na de tegenslag van vorig jaar, is de organisatie op dit moment behoorlijk druk met de voorbereiding van de activiteiten.
Dit wordt extra genieten in 2023. Zo kan men meedoen met de tombola, een vaste activiteit op het jaarfeest van Het Palet. En ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen, zoals een weekendje weg ter waarde van 450 euro.
De spannende Tombola
Maar in de tombola zitten nog meer mooie prijzen, zoals een fiets ter waarde van 350 euro, of een AH-cadeaubon van 150 euro. Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie prijzen te winnen met de spannende tombola.
Een lot voor de tombola kost 1 euro, die al te koop zijn tijdens de activiteiten die plaatsvinden. Tevens, bij een bingoavond, is het gewoon een kwestie van even vragen aan de medewerkers op zo’n avond.
Maar wat is een feest zonder geweldige live muziek. De muziek op de feestavond wordt verzocht door Ronald Berkt!. Al dit soort zaken zijn redenen genoeg om aanwezig te zijn op het Jaarfeest van Het Palet.
(Bronnen: Buurtvereniging Het Palet ( + Instagram)