Feestelijke activiteiten in het Fashion Outlet Center

13 dec 2023, 18:21 Nieuws
bataviastad1
Voor een dag vol gezelligheid, inspiratie en het echte kerstgevoel kunnen bezoekers de komende weken terecht in Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad. Het center biedt volop inspiratie en entertainment voor de bezoeker tijdens de feestelijke weken. Zo zijn er live optredens van Emma Heesters en Dennis van Aarssen, is de Lakwerk Truck aanwezig voor stijlvolle nagels en brengt a cappella kerstkoor FEMMEvocals de welbekende kersttunes.
Van 16 december tot en met 7 januari biedt Batavia Stad bezoekers alles voor een feestelijke shopervaring. Met muzikale live optredens van Emma Heesters op 22 december (20.30 uur) en 5 januari (17.00 uur) in het center.
Op 24 december zorgt Dennis van Aarssen, winnaar van The Voice of Holland 2019, met zijn jazz tunes voor muzikale gezelligheid. Het kerstkoor FEMMEvocals met het a capella kerstprogramma 'Mistletones' brengt op 16, 23, 27 en 30 december een betoverende sfeer naar het Fashion Outlet Center.
Alles voor onvergetelijke feestdagen
De kerstman en zijn kerstelfen zijn aanwezig om met het winkelend publiek samen op de foto te gaan. Op vertoon van deze foto ontvangen bezoekers bij het Information Centre een cadeautje van Batavia Stad.
Van 22 december tot en met 1 januari staat de Christmas Surprise Bar in het center met heerlijke chocomelkvariaties om even op te warmen. En om de kerstsfeer ook in huis te halen kunnen bezoekers terecht bij de 'It’s all about Christmas pop-up store’ voor feestelijke versieringen en gifts.
De bekende Lakwerk Truck staat op 22 en 23 december klaar om Fashion Club Members gratis feestelijke nagels te bezorgen. Ook kunnen de Club Members in het Gift Wrapping Station hun cadeaus gratis laten inpakken.
Voor meer informatie en het volledige programma, ga naar: Bataviastad.nl .
(Bron: Persbericht Batavia Stad / De Wolven)