Deel Middendreef dicht voor doorgaand verkeer vanaf woensdag 18 mei

11 mei 2022, 17:27 Nieuws
campusbrug in aanbouw
De bouw van de Campusbrug over de Middendreef is in volle gang. De meeste brugdelen liggen op hun plek. De aannemer plaatst de laatste brugdelen vanaf woensdag 18 mei. Om dit veilig te kunnen doen, wordt voor twee korte periodes de Middendreef afgesloten voor doorgaand verkeer. Bedrijven, Porteum, Het Bildt en Grietenij blijven bereikbaar.
Bereikbaarheid
Om de laatste brugdelen te kunnen plaatsen, wordt de Middendreef voor doorgaand verkeer afgesloten in twee periodes. De eerste periode is van woensdag 18 mei tot en met vrijdag 20 mei. De tweede periode is van maandag 23 mei tot en met dinsdag 24 mei.
Tijdens de afsluiting blijven de bedrijven aan de Middendreef bereikbaar via de parallelweg. Doorgaand verkeer is echter niet mogelijk. Verkeer voor Triade en Porteum kan rijden via de Zuigerplasdreef en Gordiaandreef naar en uit de richting Lelystad.
Verkeer van en naar richting station, Grietenij, Tjalk en Landstrekenwijk kan ook via de Gordiaandreef en Zuigerplasdreef rijden. De Landstrekenwijk is ook bereikbaar via de Larserdreef en Salland. De busdienst zal een andere route rijden. De hulpdiensten kunnen altijd langs de werkzaamheden rijden in geval van nood.
(Bron: Gemeente Lelystad)