De Stamtafel Lelystad-Oost

09 jun 2022, 17:09 Nieuws
stamtafel
De gemeente heeft aangegeven dat in de nabije toekomst veel geïnvesteerd gaat worden in Lelystad-Oost. In de wijken Atol, Zuiderzee, Bos en Waterwijk moet dat te merken zijn, dus ook in de straten van de mensen die in Lelystad-Oost wonen ! Om mee te kunnen praten over de plannen in de wijk, nodigt de gemeenteraad de inwoners en betrokken partijen hiervoor uit.
Investeren in Lelystad-Oost
Zoals gezegd gaat er veel geïnvesteerd worden in Lelystad-Oost. Maar hoe dat gaat gebeuren en wat er gedaan gaat worden, is mede afhankelijk van de wensen van de bewoners van de wijken.
Op de agenda staan onderwerpen als veiligheid, onderhoud, renovatie en (te ontwikkelen) voorzieningen. Onder de werknaam IGLO (Integrale Gebiedsontwikkeling Lelystad-Oost) wordt een plan opgesteld.
Aan de stamtafel
Inwoners die wat willen veranderen in de wijk en straat, zijn van harte welkom aan de stamtafel. De mening van de bewoners is hard nodig. Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven aan de Stamtafel Lelystad-Oost.
Dit kan gebeuren op dinsdagavond 21 juni vanaf 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. Op de plattegrond kan men de woonstraat aanwijzen. Tevens kan men vertellen over de woonomgeving en de wensen.
De gemeenteraad zorgt voor een hapje en een drankje, daar de beste ideeën vaak ontstaan aan de stamtafel, op de achterkant van een bierviltje. De raadsleden zullen aanwezig zijn in buurthuis De Krakeling (MFA Atolplaza, Schor 1-9). Deze keer is aanmelden niet nodig.
(Bron: Gemeente Lelystad)