Buurtbieb van golfresort feestelijk geopend

25 sep 2023, 17:05 Nieuws
boek pixabay
De Bewonersvereniging Flevo Golf Resort (BFGR) is een vereniging die de belangen behartigt van de leden, als bewoners en / of eigenaren, van een woning op het Flevo Golf Resort. Tevens organiseert BFGR allerlei soorten activiteiten ter bevordering van de saamhorigheid, de veiligheid en het leefplezier.
Buurtbieb
Een van die activiteiten is de opening van de buurtbieb geweest, afgelopen zaterdag, tijdens de Nationale Burendag. Hier is aan gewerkt door de Buurtbieb commissie, bestaande uit Katinka, Mandy, Mary, Nicolet en Ninke.
De feestelijke opening werd georganiseerd met medewerking van Bewonersvereniging Flevo Golf Resort rond 13.30 uur. De Buurtbieb is te vinden op de Albatroslaan. De opening was voor iedereen en werd voorzien van een hapje en een drankje.
Op de uitnodiging stond dat iedereen best een boek mee mocht nemen voor de bieb. Men kan in de Buurtbieb boeken vinden voor jong en oud. Men kan een boek lenen, lezen en weer terugbrengen. Maar als men een boek heel mooi vindt, mag men deze ook houden.
(Bronnen: Flevo Golf Resort, FlevoPost)