Brochure Tour of Art ook digitaal beschikbaar

25 aug , 18:33 Nieuws
tour of art 2024 tour of art flevoland
Vele inwoners van Lelystad, de provincie en daarbuiten willen natuurlijk genieten van de Flevolandse kunst. Voor dit kunstevenement is elk jaar een heel weekend gereserveerd, namelijk het eerste hele weekend van oktober. Daarom zal Tour of Art Flevoland dit jaar plaatsvinden in het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 oktober.  
Informatie
Over de organisatie is al veel informatie te vinden, zoals de Nieuwsbrief, een flyer en de site Tour Art Flevoland. Naast deze informatiebronnen is er sinds een tijd ook een digitale brochure beschikbaar op de site. 
Mogelijk zijn er mensen die niet zo gelukkig zijn met een digitale versie van de flyer, maar het is wel heel makkelijk. Een digitale versie betekent dat deze altijd bij de hand is en als men op het internet kan, kan men overal ook alles lezen en de links volgen.
Op die manier is de vele informatie onder meer over de deelnemende deelnemers altijd in te zien. Natuurlijk is er ook een papieren brochure beschikbaar, maar ondertussen kan men de digitale brochure al lekker ‘doorbladeren’.  
Tour of Art Flevoland
Het is het grootse evenement op het gebied van beeldende kunst in Flevoland - Tour of Art Flevoland - wat elk jaar plaatsvindt in het eerste weekend van oktober. Dit jaar wordt het evenement gehouden op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. 
De locaties van de deelnemers zijn op beide dagen geopend van 11.00 tot 17.30 uur. De locatie Crematorium Ölandhorst is hierop een uitzondering. Als deelnemerslocatie zal deze locatie alleen op zondag geopend zijn.
(Bronnen: Nieuwsbrief Update Tour of Art, Tour of Art Flevoland, Digitale brochure Tour of Art Flevoland)