Bedrijfskring Lelystad heeft nieuwe directeur

Scheidend en nieuwe directeur BKL
Scheidend en nieuwe directeur BKL
Foto: Bedrijfskring Lelystad

Vrijdag 21 juni heeft Sandra Kamp afscheid genomen als directeur van Bedrijfskring Lelystad (BKL). Tijdens de Algemene Ledenvergadering kreeg mevrouw Kamp een warm applaus en werd ze bedankt voor haar inzet in de afgelopen 5,5 jaar.

Afscheidsspeech
Volgens haar zijn deze vijfenhalve jaar snel voorbij gegaan. Tevens heeft ze gemeld dat ze trots is op de mooie resultaten die zijn bereikt, samen met het bestuur. Tijdens haar afscheidsspeech nam ze de leden mee met de fijne gesprekken.

Met de fijne gesprekken werden de gesprekken met de ondernemers bedoeld. Tevens was er een prima samenwerking met regionale en lokale partijen. Zoals Sandra Kamp aangaf, gaat het om de verbinding en het persoonlijke gesprek.

Nieuwe directeur
Nadat Sandra Kamp afscheid had genomen, werd de nieuwe directeur welkom geheten en dat is Annemiek Schaap. Tot 2022 is ze werkzaam geweest als Company Manager bij het bedrijf Schaap Composites.

Het bedrijf is in 2022 verkocht. Bij haar ‘maidenspeech’ heeft de nieuwe directeur laten weten dat ze veel zin heeft in de nieuwe rol, waarbij ze graag de ondernemers snel wil ontmoeten.

De komende periode zal in het teken staan van verder inwerken in de werkzaamheden van directeur van BKL. Ze wil graag dezelfde weg volgen als Sandra Kamp en het bestuur, waarbij ze zich wil inzetten voor de ondernemers in Lelystad.

(Bronnen: Bedrijfskring Lelystad, Flevopost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen