Nog 3 weken de tijd om kans te maken op een prijs

Bomen
Bomen
Foto: Provincie Flevoland

Tot vrijdag 14 juni hebben de inwoners van Flevoland de tijd om een creatief idee in te dienen en daarmee een kans te maken op de Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland (VIP). Het doel van het creatieve idee moet zijn om de kwaliteit van de ruimte en het landschap in Flevoland mooier te maken.

Het bruist van de creatieve ideeën
De provincie organiseert dit jaar voor de derde keer de Vernieuwende Initiatief Prijs. Volgens gedeputeerde Jan de Reus wordt samen de provincie mooier gemaakt. Aan de ene kant doet de provincie dit door nauw samen te werken met de gemeenten.

Daarnaast worden de inwoners gestimuleerd om een eigen, uniek stempel te zetten op de eigen woonomgeving. Daarbij komt dat Flevoland bruist van de innovatieve ideeën. Dat hebben de plannen van de vorige winnaars van de VIP Flevoland laten zien.

Inzenden van ideeën
De gedeputeerde roept daarom ook de inwoners op om hun idee in te sturen. De winnaars van de VIP 2024 kunnen dan in november gefeliciteerd worden. Ondertussen zijn in de afgelopen weken een aantal innovatieve ideeën ingediend.

In april was er een informatiebijeenkomst georganiseerd, waar verschillende geïnteresseerden hebben laten weten dat ze bezig waren met een creatief idee. Inzenden kan via mail [email protected] . Op 5 juli worden de drie genomineerden bekendgemaakt. Meer informatie is te vinden op de site van de provincie.

(Bron: Provincie Flevoland) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen