Informatie OV gewoon halen bij RRReis Pop-up Store

Streekbus OV chauffeur
Streekbus OV chauffeur
Foto: FNV Streekvervoer

Wie meer wilt weten over het reizen met het openbaar vervoer (OV) in de regio Lelystad, kan in de periode van 6 tot en met 22 juni terecht bij de RRReis Pop-up Store aan de Promesse 8 in Lelystad. In de winkel kan men terecht voor advies over abonnementen en informatie over de verschillende vormen van busvervoer met RRReis.

OV-ambassadeur / recruiter
Een OV-ambassadeur zal elke dag aanwezig zijn om hulp aan te bieden bij vragen over het OV, zeker als men niet of minder bekend is met het OV. Tevens is er op 2 dagen een recruiter aanwezig om meer te vertellen over het vak van buschauffeur.

Dit laatste is speciaal voor de mensen die interesse hebben in het vak van buschauffeur. Wie interesse heeft in de baan in het OV, kan gewoon op 7 en 21 juni gewoon even binnen lopen.

Baan als buschauffeur
Op deze dagen zal een recruiter aanwezig zijn tussen 13.00 en 15.00 uur om meer te vertellen over vacatures bij EBS. De organisatie EBS is de vervoerder van RRReis in Flevoland (niet in Almere), Salland en Veluwe-Noord.

Men hoeft geen afspraak te maken en kan gewoon binnen lopen. Als men interesse heeft in een baan als buschauffeur, kan men direct solliciteren op de site. De RRReis Pop-up Store is open van 6 tot en met 22 juni. De tijd is op donderdag van 13.00 tot 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur.

(Bronnen: EBS, RRReis, Flevopost)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen