In augustus weer Hippiemarkt-tijd

Woodstock Kunst
Woodstock Kunst
Foto: Pixabay

Het klinkt ver weg – van 22 tot en met 25 augustus – maar de Lelystadse Hippiemarkt is bezig met de voorbereidingen voor de markt vlak bij de ingang van Batavia Stad. Een hippiemarkt vol met fashion, muziek, het goede doel, prijzen, accessoires en lifestyle- en beautyproducten.

Vervoer ‘in stijl’
Het toppunt om mee te beginnen is natuurlijk het vervoer. Men kan dit jaar ‘in stijl’ worden gereden vanaf het Centraal Station Lelystad naar de Hippiemarkt. Men kan dan de Woodstock bus nemen, die van de ‘Kiss and Ride’ vertrekt.

Op elke marktdag zal de Woodstock bus naar de Hippiemarkt bij Batavia Stad rijden en vertrekt elk half uur tussen 12.00 en 18.00 uur. Een ticket kost 5 euro. Vanuit Batavia Stad is er ook weer vervoer terug.

De Lelystadse Hippiemarkt
Lelystad zal van 22 tot en met 25 augustus weer in het teken staan van de hippies van de jaren ‘60 en ‘70, het zo bekende tijdperk van ‘Woodstock’ (15 tot en met 18 augustus 1969) en ‘Ban de Bom’. De Hippiemarkt is een feest voor jong en oud.

De organisatie heeft al gemeld dat er meer dan 150 stands geplaatst worden, zodat men een fantastische winkelervaring krijgt. Er is van alles te beleven, zoals kunst, ambachten, mode, sieraden en nog veel meer.

Tevens is het dé mogelijkheid om kennis te maken met lokale en nationale ambachtslieden. Natuurlijk zijn er activiteiten voor jong en oud. Zo zullen er live optredens zijn van een echte hippie band en kan men de bekende muziek aanvragen via de Muziek Caravan. Daarnaast worden de kinderen ook niet vergeten en zijn er vele kinderactiviteiten.

(Bronnen: De Lelystadse Hippiemarkt, Nieuwsbrief De Lelystadse Hippiemarkt) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen