Een concert voor moeder: Moederdagconcert

Kubus Moederdagconcert
Kubus Moederdagconcert
Foto: De Kubus

Op zondag 12 mei – Moederdag – wordt er in De Kubus ook muziek van Queen ten gehore gebracht. Hierbij gaat het om het hartverwarmende Moederdagconcert ‘I Want to Break Free!’. Het is een concert vol muziek en dans. “I want to Break Free!’ is een iconisch nummer van de Britse rockband Queen en het nummer staat symbool voor het verlangen naar vrijheid en zelfexpressie.

Eerbetoon aan de moeders
Dit verlangen naar vrijheid en zelfexpressie heeft de organisatie van De Kubus geïnspireerd tot de creatie van het concert ‘I want to Break Free!’ De Kubus nodigt iedereen uit om samen te komen genieten van prachtige optredens.

Het Kubusorkest zal schitteren in het stuk ‘The Homeowner’s Guide to Make Music’. Hierbij spelen zowel vertrouwde als ongebruikelijke instrumenten een rol. Tevens zijn er verschillende optredens.

Optredens van onder meer gitaar, blokfluit, musicalkindergroep, peuterdans en klassiek ballet. De optredens zullen worden gebracht als een eerbetoon aan moeders en alle anderen die een speciale rol spelen in het leven.

Maar dat is niet alles, daar kinderen in de foyer voor en na het concert eigen heerlijke cupcakes kunnen versieren. Dit zal gebeuren onder begeleiding van 2 studenten van de Patisserieopleiding. De kinderen moeten natuurlijk niet vergeten om de zelf versierde cupcake mee naar huis te nemen.

(Bron: De Kubus) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen