Nieuwe Uitagenda Lelystad gelanceerd door Visit Lelystad

Evenement publiek
Evenement publiek
Foto: Gemeente Lelystad

In Lelystad zijn er elke week veel activiteiten te vinden. Zo kan men naar levendige evenementen, tot boeiende lezingen en inspirerende workshops. Maar natuurlijk moet men al deze activiteiten wel weten te vinden. De nieuwe Uitagenda, met een rijke diversiteit aan culturele en sociale gebeurtenissen, is door Visit Lelystad gelanceerd. Dit is gedaan om de inwoners een duidelijk overzicht te presenteren.

Meer bekendheid geven
Als onderdeel van de gemeente Lelystad heeft Visit Lelystad tot doel de activiteiten van lokale ondernemers en organisaties meer bekendheid te geven. Tevens om het gemeenschapsgevoel te versterken.

Dit gebeurt middels de Uitagenda die onder meer wekelijks in de lokale media wordt geplaatst, maar ook op de site Visit Lelystad . De Uitagenda is een handig overzicht van alles wat er te doen is in Lelystad.

Aanmelden is gratis
Evenementen, lezingen, workshops, festivals en andere zaken kunnen kosteloos aangemeld worden voor opname in de Uitagenda. Hiervoor worden ondernemers en organisaties uitgenodigd om de activiteiten aan te melden.

Dit kan men doen door een mail te sturen naar [email protected] . De ingediende events worden gepubliceerd in de Uitagenda, op de site van Visit Lelystad en in de lokale media. Daarnaast worden de berichten gedeeld via diverse sociale mediakanalen.

Levendigheid van Lelystad
Volgens wethouder Piet van Dijk wil de gemeente met de lancering van de Uitagenda de levendigheid van de stad nog meer benadrukken. Daarnaast wil men de inwoners stimuleren om deel te nemen aan de vele activiteiten die Lelystad heeft te bieden.

Daarvoor nodigt Lelystad haar ondernemers en organisaties uit om gebruik te maken van de mogelijkheid om de evenementen onder aandacht van een groot publiek te brengen. Voor meer informatie en om activiteiten aan te melden voor de Uitagenda, kan men contact opnemen met Visit Lelystad via bovenstaand mailadres.

(Bronnen: Gemeente Lelystad, Visit Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen