Porteum opent Skills Gardens op feestelijke wijze

Opening Porteum Skills Garden
Opening Porteum Skills Garden
Foto: Porteum

Onderwijscampus Porteum in Lelystad heeft op donderdag 25 april vol trots de Porteum Skills Gardens bij twee van haar schoolpleinen officieel geopend. Het initiatief van deze uitdagende, kleurrijke en multifunctionele speelruimte werd genomen door twee enthousiaste docenten van Porteum: Arjen van der Meulen en Tom Koekoek. “Dit moet een plek worden waar alle doelgroepen worden uitgedaagd om veelzijdig te bewegen en elkaar te ontmoeten,” aldus de docenten.

Officiële opening
Met demonstraties van (topsport-)leerlingen van Porteum en het ontsteken van de vlam, werden de Porteum Skills Gardens officieel geopend. “Dit is een heel bijzonder moment voor ons, voor Porteum en Lelystad. Dit is de plek waar wij alle doelgroepen binnen de stad met elkaar willen verbinden door middel van bewegen,” vertellen de initiatiefnemers enthousiast.

Porteum Skills Gardens
De Porteum Skills Gardens zijn zo ingericht dat er plek is om elkaar buiten te ontmoeten en samen te zijn, maar je vindt er ook kleurrijke kunstgras-speelvelden om veelzijdig te bewegen.

De Porteum Skills Gardens bieden voor jong en oud gevarieerde bewegingsmogelijkheden om grenzen te verkennen en vooral om plezier te hebben. Wat Porteum zelf betreft is dit nog maar het begin.

Er liggen al plannen om de verbinding met andere doelgroepen in Lelystad te zoeken. Met dit project leveren alle betrokkenen een positieve bijdrage aan sport en bewegen in Lelystad.

(Bron: Persbericht Porteum) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen