Nieuwbouw Infodag Warande 25 mei 2024

Warande Nieuwbouwinfodag
Warande Nieuwbouwinfodag
Foto: Gemeente Lelystad

De gemeente Lelystad organiseert op zaterdag 25 mei een Nieuwbouw Infodag in het Kindcentrum Warande. Belangstellenden kunnen 10.00 en 13.00 uur daar terecht voor informatie over alle actuele nieuwbouwprojecten in Warande. Op de dag zullen ook de betrokken projectontwikkelaars, makelaars en Woningcorporatie Centrada aanwezig zijn. Deze partijen zullen hun eigen projecten toelichten en zorgen dat iedereen de juiste informatie krijgt.

Actuele nieuwbouwprojecten en plannen
De gemeente Lelystad meldt op haar site dat er de komende tijd veel bijgebouwd wordt in Warande. Er komen nieuwe woningen in het gedeelte De Nooten, Klein Nooten en Groot Nooten, en op Het Eiland wordt gebouwd.

Op de Nieuwbouw Infodag zijn deze projecten en plannen in het Kindcentrum te bekijken. Aanwezigen kunnen met de medewerkers van de gemeente in gesprek gaan over de kavels die te koop staan. Tevens over de plannen in de wijk.

Van harte welkom
Daarnaast worden geen nieuwe kavels meer in de markt gezet, maar de beschikbare kavels zijn tijdens de Infodag te bekijken. Inschrijven kan men doen op de site van Wonen in Lelystad.

De gemeente nodigt geïnteresseerden uit om aanwezig te zijn op de Infodag op 25 mei. Zeker als men op zoek is naar een woning. De Infodag is op 25 mei tussen 10.00 en 13.00 op de locatie Kindcentrum Warande, Haagwinde 2 in Lelystad.

(Bron: Gemeente Lelystad, Wonen in Lelystad)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen