Pets Place opent grote winkel in het centrum van Lelystad

Pets Place opening Lelystad
Pets Place opening Lelystad
Foto: Pets Place

Pets Place opent op woensdag 24 april een nieuwe winkel in Lelystad. Het is de derde vestiging in de provincie Flevoland van de marktleider in dierenspeciaalzaken. De nieuwe winkel aan de Stationsweg 22 is gevestigd in het voormalige pand van BCC en heeft een oppervlakte van 1500 vierkante meter.

De opening van de winkel in Lelystad is onderdeel van de landelijke uitbreiding van Pets Place. De dierenspeciaalzaak heeft de ambitie het totale aantal vestigingen de komende jaren uit te breiden naar 230 winkels.

“We zijn altijd door heel het land op zoek naar geschikte panden om verder te groeien”, zegt Ard Malenstein, CEO van IJsvogel Retail, het moederbedrijf van Pets Place. “Flevoland is een provincie waar veel huisdiereigenaren wonen.

We wilden er daarom heel graag een derde winkel openen. De ligging van het pand in het centrum van Lelystad is ideaal. Het is in korte tijd verbouwd tot een Pets Place-winkel die is ingericht volgens ons laatste concept.”

Dogwash
Met een oppervlakte van 1500 vierkante meter biedt het pand veel mogelijkheden. “Van een zelfreinigende kattenbak tot een grote diversiteit aan hondenmanden. We kunnen ons hele assortiment in de winkel kwijt”, aldus bedrijfsleider Bianca Jeulink.

“Met onze grotere winkels waar de vestiging in Lelystad er een van is, sluiten we aan bij de wensen van onze klanten, die het fijn vinden veel keus te hebben. We vinden het belangrijk dat alle dierenliefhebbers in Lelystad en de omgeving bij ons terecht kunnen, daarom houden we de producten betaalbaar.”

In het nieuwe filiaal in Lelystad is ook een knaagdierenhuis en er zijn aquariumvissen te koop. Vogels worden eveneens verkocht in de winkel. Daarnaast is er een dogwash in het filiaal. Jeulink: “Vanaf de opening tot en met 28 april kunnen klanten hun hond gratis bij ons wassen.

We merken dat er veel vraag is naar dogwashes. Klanten kunnen nu hun hond meenemen en hem een uitgebreide badderbeurt geven in onze nieuwste winkel. Daarnaast staat er ook een donatiebox in ons filiaal waar klanten producten kunnen doneren aan Stichting Dierenlot. We hopen op een mooie opbrengst. ”

Over Pets Place
Pets Place is onderdeel van IJsvogel Retail, marktleider op het gebied van dierenspeciaalzaken in Nederland. Het bedrijf heeft 170 dierenwinkels door het hele land en is van plan om in de komende vier jaar het aantal vestigingen uit te breiden naar 230.

In 63 winkels heeft Pets Place ook een tuinafdeling en heet de winkel Pets Place Boerenbond. Daarnaast heeft het bedrijf een groothandel en een zeer sterk groeiende webshop. Pets Place, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Ede, heeft ongeveer 1700 werknemers in dienst.

(Bron: Persbericht Pets Place)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen