Sportbedrijf Lelystad 25 jarig jubileum

Sportcentrum De Koploper
Sportcentrum De Koploper
Foto: Sportbedrijf Lelystad

Maandag 8 april heeft Sportbedrijf Lelystad haar 25-jarig jubileum gevierd. Sportcentrum De Koploper zal haar 25-jarig jubileum vieren in september 2025. Tijdens het jubileumjaar – de gehele feestperiode – zal worden stilgestaan bij het 25-jarig jubileum met een spectaculair programma vol activiteiten voor alle inwoners van Lelystad. Tevens krijgt het Sportbedrijf Lelystad een nieuw logo.

Activiteitenprogramma
Elke 25e van de maand wordt in de gehele feestperiode een feestje gebouwd. Op de site van Sportbedrijf Lelystad is de feestkalender terug te vinden (natuurlijk een sneakpreview van het programma).

Binnenkort zal Sportbedrijf Lelystad met meer en uitgebreide gegevens komen over het activiteitenprogramma. Ondertussen zijn al een aantal maanden ingevuld voor 2024. Voor 2025 komen de activiteiten later op de site, zodra ze bekend zijn.

25 april Zwembad De Koploper
Deze maand staan al activiteiten gepland op donderdag 25 april, waarbij elke 25ste bezoeker van Zwembad De Koploper in het zonnetje wordt gezet. Bezoekers die op de 25e komen zwemmen, maken kans op een mooi cadeau van de prijzentafel.

Iedere 25ste bezoeker mag 2 cadeaus van de prijzentafel uitkiezen. Bezoekers die een selfie maken van de speciale fotowand en deze daarna delen op sociale media, maken kans op een extra prijs.

Alle foto’s worden door medewerkers van Sportbedrijf Lelystad bekeken, waarna één winnaar uit de gemelde foto’s wordt gehaald. De winnaar krijgt 4 vrijkaartjes voor Zwembad De Koploper en een waardebon van 25 euro te besteden bij de Inloper. Dus gaan zwemmen op 25 april. Voor de volgende maanden zijn ook al activiteiten gepland.

(Bronnen: Sportbedrijf Lelystad, Sportbedrijf Instagram)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen