Jan Gommer is nieuwe voorzitter Raad van Toezicht GOL Lelystad

Jan Gommer
Jan Gommer
Foto: St GOL Lelystad

Met ingang van 1 april 2024 is Jan Gommer aangesteld als voorzitter van de Raad van Toezicht (RvT) van GOL Lelystad. Hiermee volgt hij Chris van Veluwen op, die per 1 maart 2024 de functie van secretaris binnen het bestuur van GOL Lelystad op zich heeft genomen. Samen met Theo Caldenhoven en Janneke Pikkert gaat Jan Gommer toezien op het beleid en het functioneren van het bestuur van GOL Lelystad.

Jan Gommer is geen onbekende in de Lelystadse samenleving en heeft uitgebreide bestuurlijke ervaring in diverse functies zoals directeur-bestuurder van FlevoMeer Bibliotheek. Na zijn pensionering is Jan altijd vastberaden geweest om zich te blijven inzetten voor de Lelystadse samenleving.

Stichting GOL
Stichting GOL Lelystad behartigt professioneel, kwalitatief en optimaal de belangen van mensen met een beperking in Lelystad. Jan draagt daar graag zijn steentje aan bij: “Iedereen moet onbeperkt mee kunnen doen in de Lelystadse samenleving.

Ik kijk er naar uit om vanuit mijn kennis en ervaring, samen met de andere leden van de Raad van Toezicht, ervoor te zorgen dat we als GOL Lelystad nog meer van betekenis kunnen zijn voor inwoners van Lelystad met een beperking en organisaties die zich hier (meer) voor willen inzetten.

Het GOL neemt hierin een belangrijke positie in de stad en wij moeten ervoor zorgen dat we aansluiten bij de behoefte van deze doelgroep. Ik zet mij daar graag voor in.”

Over GOL Lelystad
Het GOL zet zich in voor een inclusieve samenleving in Lelystad, waarin iedereen, met of zonder beperking, volwaardig kan meedoen. Alle betrokkenen zijn ervan overtuigd dat de inbreng van ervaringsdeskundigen essentieel is voor de ontwikkeling van een inclusief lokaal beleid.

Mensen met een beperking zijn personen die te maken hebben met een lichamelijke, verstandelijke en/of zintuiglijke beperking, evenals zij die worstelen met psychische problemen of chronisch ziek zijn.

(Bron: Persbericht Stichting GOL Lelystad)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen