Voorronde 2024 Kunstbende Flevoland

Kunstbende
Kunstbende
Foto: De Kubus Lelystad

Eindelijk de kans om naam te maken als content creator, danser, DJ, kunstenaar of als fashion designer, filmmaker, muzikant, schrijver of acteur. Het kan tijdens de voorronde Kunstbende Lelystad op 20 april bij De Kubus in Lelystad, vanaf 12.00 uur. Maar aanmelden kan nog een paar dagen, namelijk tot 7 april.

Voorronde
De voorronde zal plaatsvinden in De Kubus op 20 april. Daarvoor is er een try-out op vrijdagavond 19 april. Dit is voor diegenen die goed voorbereid op het podium willen komen te staan. Het een try-out voor het podium en een mogelijke soundcheck.

Tijdens de voorronde krijgt men de kans om het zelfgemaakte werk te laten zien / horen / ervaren aan een juryteam én aan het publiek. De juryleden zullen aan het eind van de dag de prijswinnaars bekendmaken.

Mensen die interesse hebben om deel te nemen, kunnen zich tot 7 april aanmelden op de site van Kunstbende. Hier kan men zich aanmelden als een solo-artiest, maar ook als duo of als groep. Belangrijk is dat men met eigen werk komt. Tevens kan men zich aanmelden voor meerdere categorieën.

Finaleplek landelijke finale
De deelnemers strijden om een finaleplek op de landelijke finale in Amsterdam. Tijdens de opening van de voorronde is er een bijzondere verrassingsact. Na deze act zullen de deelnemers gaan optreden en start tegelijkertijd de randprogrammering.

In dit laatste programma kan men zaken vinden als lasergamen, een photobooth, tafelvoetbal, pingpong, een aantal tafelspellen en nog veel activiteiten. De winnaars die de voorronde winnen, gaan door naar de finale.

Als men de landelijke finale wint, krijgt men de mogelijkheden om het werk te showen op een van de mainstages. Hierbij moet men denken van Mysteryland tot het Stedelijk Museum Amsterdam.

(Bronnen: Kunstbende, De Kubus Lelystad, Flevopost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen