Jeugdtoernooi voetbal in Lelystad

Foto: Pixabay

In de week van maandag 8 april tot en met vrijdag 12 april – behalve dinsdag 9 april – zal het schoolvoetbal evenement plaatsvinden op het sportpark van SV Lelystad’67. Elke dag wordt er gespeeld van 15.00 tot 19.00 uur.

Een groot evenement
Het voetbaltoernooi bestaat voornamelijk uit leerlingen uit groep 8 die hun voetbalkunsten willen tonen op het sportpark. Organisatie en scholen gaan er natuurlijk van uit dat dit een sportief toernooi zal gaan worden.

Een groots toernooi als dit voetbaltoernooi brengt veel werk mee. En hiervoor zijn vele vrijwilligers nodig, wat mede komt doordat het toernooi 4 dagen in beslag neemt. Daarom roept het bestuur van SV Lelystad’67 mensen uit Lelystad op om mee te helpen.

Er zijn vrijwilligers nodig die taken als scheidsrechter of spelbegeleider willen invullen. Maar er zijn ook kantinehulpen nodig, omroepers, maar ook mensen die de kleedkamers en het terrein willen schoonmaken.

Een ieder die iets wil doen, is van harte welkom. Tijden en dagen worden ingedeeld in overleg. Vrijwilligers die mee willen draaien, kunnen zich aanmelden bij Danielle middels mail [email protected] .

(Bronnen: Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad, Flevopost) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen