Batavia Wheel Reuzenrad binnenkort open

Reuzenrad
Reuzenrad
Foto: Pixabay

Het Batavia Wheel Reuzenrad zal op vrijdag 29 maart (Goede Vrijdag) om 13.00 uur open gaan voor bezoekers. Dit Reuzenrad is gesitueerd op het Bataviaplein in Lelystad, specifiek tussen Batavia Stad Fashion Outlet en Next Restaurant. Men zegt dat er een prachtig uitzicht is over de stad Lelystad als men op 32 meter hoog zit.

Toegang
Het Reuzenrad – als initiatief van een ondernemer – zal er staan in de lente- en zomerperiode. Volgens de gemeente is er een vergunning verleend van maart tot en met september voor een periode van 3 jaar.

Dagelijks zal het Reuzenrad geopend zijn van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens het paasweekend is de openingstijd zelfs verlengd tot 20.00 uur. Kinderen tot 2 jaar kunnen gratis een rondje meedraaien.

Voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar zal het toegangskaartje 4 euro zijn en voor volwassen wordt het dan 6 euro. Men kan de tickets aanschaffen op de locatie of middels de site van het Reuzenrad (alleen de site is nog niet in de lucht).

Meer informatie is te vinden op de site Visit Lelystad.  De gemeente heeft gemeld dat het Reuzenrad past bij de plannen voor de ontwikkeling van het gebied. Daarom wil men het gebied al levendiger maken.

(Bronnen: Visit Lelystad, Flevopost, Gemeente Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen