Nieuwe partner voor samenwerking

Sponsordiner 12 oktober 2023
Sponsordiner 12 oktober 2023
Foto: Lelystadse Uitdaging

De Lelystadse Uitdaging heeft een nieuwe samenwerkingspartner gevonden in de vorm van Van der Valk Hotel Lelystad. De opzet is voor beide partijen om een positieve impact te hebben op het bedrijfsleven én op de lokale gemeenschap. Volgens General Manager van Van der Valk Hotel Lelystad, Danielle Hunink-van den Nieuwenhuijzen, is er een belangrijke verbinding tussen gastvrijheid en duurzaam ondernemen.

Van der Valk Hotel Lelystad
Mevrouw Hunink heeft tijdens de ondertekening van de overeenkomst laten weten dat Van der Valk Hotel Lelystad een familiebedrijf is waarbij de gastvrijheid in de genen zit. Hierbij hoort dat de gasten een luxe en comfortabele ervaring mee naar huis nemen.

Daarnaast wil het hotel zeker ook bijdragen aan een beter milieu en een beter en socialer Lelystad. Daarvoor passen gastvrijheid  en duurzaam ondernemen precies bij elkaar. En dan is het alleen maar logisch om samen te werken met de Lelystadse uitdaging.

Door de samenwerking met de organisatie van Lelystadse uitdaging kan de hotelketen van Van der Valk – naast de andere initiatieven – beter en doelgerichter betrokken zijn met maatschappelijke organisaties en mensen in de omgeving.

De Lelystadse Uitdaging
De Lelystadse Uitdaging heeft als missie om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen te stimuleren en organiseren om zo maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Op deze manier laten de bedrijven de betrokkenheid bij de samenleving zien.

Het doel van de Lelystadse Uitdaging is samenwerking tot stand te brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Dit wil men doen door een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Met andere woorden kan men de Uitdaging zien als een bemiddelingsbureau op het gebied van vraag en aanbod van Materialen (spullen), Middelen (media) en Menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde).

Sponsordiners
Lelystadse Uitdaging hebben onder meer Sponsordiners georganiseerd. In 2023 is dit ook in mei gehouden in het Werkbedrijf. Hieraan heeft Van der Valk Hotel Lelystad meegedaan. Chef-koks hebben samen met leerlingen van de praktijkschool De Steiger een viergangen menu samengesteld.

Eén van de chef-koks was de chef-kok van Van der Valk Hotel Lelystad, Sander Klaassen. Bij het maken van het viergangen menu hebben de koks de talenten en creativiteit belangeloos ingezet om de jeugd op het pad van het vak van de chef-kok voor te bereiden.

(Bronnen: Lelystadse Uitdaging, Flevopost)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen