In conditie tijdens en na kanker

Fysiotherapie
Fysiotherapie
Foto: Pixabay

Samen met Topfit Fysiotherapie biedt Inloophuis Passie, Centrum voor leven met en na kanker, lessen voor de conditie aan. Bij de lessen zal de aandacht vooral gericht zijn op beweging en ontspanning.

Oncologische klachten
Mensen die onder behandeling zijn of zijn geweest voor oncologische klachten, hebben vaak last van vermoeidheid, verminderde conditie en spierafbraak. Juist hierom is het van groot belang om te blijven bewegen.

Blijven bewegen is nodig om zo de vermoeidheid te verminderen en de algehele fitheid te vergroten. Daarom is een serie opgezet van 10 lessen op maandagochtend van 11.00 tot 12.00 uur. Dit gebeurt onder begeleiding van Astrid van Brederode – Gommers.

Les op maandagochtend
Astrid van Brederode is een oncologie therapeut bij Topfit Fysiotherapeut. Op maandagochtend 18 maart is een les gepland. Het is nodig om vooraf te melden via [email protected] (onder vermelding van 30/10 en TopFit. Of via mobiel 06 – 1722 8848.

Per les wordt een vergoeding van 3.00 euro gevraagd. Na afloop van een les is er de mogelijkheid om na te praten onder het genot van kopje koffie of thee. Dit wordt gesponsord door Lelystadse koffiebranderij Man met Baard en Jumbo zorgt voor wat lekkers.

(Bronnen: Inloophuis Passie, Flevopost, TopFit Fysiotherapie) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen