Open dag bij roeivereniging Pontos, beleef de roeisport

Pontos open dag 23 maart
Pontos open dag 23 maart
Foto: Raymond Brettschneider)

Roeivereniging Pontos opent haar deuren voor een inspirerende open dag op zaterdag 23 maart. Dit evenement staat in het teken van de roeisport, toegankelijk voor iedereen die interesse heeft, van jong tot oud.

Ontdek de dynamiek van roeien
Van 11:00 tot 15:00 uur biedt de Roeivereniging Pontos een unieke kans om de dynamiek van het roeien zelf te ervaren. Onder begeleiding van deskundige instructeurs kunnen bezoekers het gevoel van het glijden over het water in een roeiboot ervaren.

Maar deze dag is meer dan een introductie. Sterker nog, het wordt voor de bezoekers een diepe duik in de wereld van het roeien, waarbij de techniek, het plezier en de natuur samenkomen.

Een open uitnodiging voor alle leeftijden
Met een welkomstbeleid dat leeftijden van 11 tot 80+ jaar omarmt, benadrukt Pontos de veelzijdigheid en toegankelijkheid van het roeien. Of men nu voor het eerst in een boot stapt of al jaren roeit, deze open dag biedt iets voor iedereen. Van de serene ervaring van recreatief roeien tot de adrenaline van competitief roeien, bezoekers kunnen het brede spectrum van deze sport ontdekken.

Verder dan roeien
De open dag bij Pontos is meer dan enkel roeien. Het is een kans om te leren, te groeien en te verbinden met anderen die dezelfde passie delen. Naast het roeien kunnen bezoekers een kijkje nemen bij de roeifaciliteiten.

Daarnaast kan men in gesprek gaan met leden over de cultuur en activiteiten binnen de vereniging. Pontos staat bekend om haar gastvrije sfeer en streeft ernaar om iedereen zich thuis te laten voelen.

Een dag vol activiteiten en ontdekkingen
Pontos nodigt iedereen uit om deze bijzondere dag te ervaren, gevuld met activiteiten die zowel informatief als vermakelijk zijn. Naast de praktische roeisessies, worden  rondleidingen door de faciliteiten aangeboden, worden roeiprogramma’s gepresenteerd, en er is gelegenheid waarbij potentiële leden al hun vragen kunnen stellen en meer kunnen leren over deelname aan de vereniging.

Een warm welkom wacht op geïnteresseerden bij roeivereniging Pontos, koffie en thee staan natuurlijk klaar. Ontdek een nieuwe passie, ontmoet gelijkgestemden en geniet van de schoonheid van roeien.

De open dag van Roeivereniging Pontos is aan de Griend 33 60, in Lelystad. Deze open dag wordt gehouden op zaterdag 23 maart van 11.00 tot 15.00 uur. Mensen die vooraf al informatie willen lezen, kunnen terecht op de site van de vereniging.

(Bron: Persbericht RV Pontos Lelystad) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen