Subsidie krijgen om het verhaal van Flevoland te vertellen

Belevenissenbos
Belevenissenbos
Foto: Provincie Flevoland

Voor ondernemers in de vrijetijdssector die het verhaal van Flevoland levend willen houden, is subsidie beschikbaar. De provincie Flevoland wil juist deze ondernemers ondersteunen en stimuleren om het verhaal van de provincie te willen doorvertalen naar mooie vrijetijdsproducten. De ondernemers kunnen in aanmerking komen voor een provinciale subsidie. 

Nog steeds geld beschikbaar
De provincie Flevoland heeft op haar site laten weten dat er nog ruim 106.000 beschikbaar is. Vanaf nu kan men een aanvraag doen voor een subsidie van maximaal 30.000 euro. De provincie is trots op het karakter van Flevoland.

Gedeputeerde Harold Hofstra heeft laatst aangegeven dat Gedeputeerde Staten bijzonder trots zijn op het bijzondere karakter van provincie Flevoland. Dit mag verder uitgedragen worden, zodat het beleefbaar en zichtbaar wordt voor bezoekers en inwoners van Flevoland.

Meer informatie
Ondernemers die een goed initiatief hebben om het Verhaal van Flevoland te laten beleven, kunnen contact opnemen met Visit Flevoland via de site . De provincie behandelt de aanvragen op basis van binnenkomst tot uiterlijk 31 augustus en zolang het budget er is.

(Bron: Provincie Flevoland) 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen